Fontos programok


 • Avast vírusirtó

  Elengedhetetlen egy újonnan telepített kliensre. 60 napos próbaváltozat, de egy fél perces regisztráció után még egy évre megkapjuk ingyen. Ezek után annyit megérdemelnek, hogy tudják a nevünket és e-mail címünket. A regisztráció részt a programon belül kell keresni.
  A magyar nyelvű 6.0 változat erről a linkről is letölthető.

  Avast letöltéseAvast letöltése
 • Mozilla Firefox böngésző

  Az egyik legközkedveltebb böngésző, mellyel az interneten barangolhatunk. Mindenképpen megéri telepíteni, mert rengeteg kiegészítő is telepíthető hozzá. Rengeteg hasznos funkciója közül néhány: lapfülek átrendezhetősége, megnyitott lapok csoportokba sorolása, elrejtése, előzmények, jelszavak könyvjelzők szinkronizálása egy másik eszközén lévő Mozilla Firefox böngészővel.

  Mozilla Firefox letöltéseMozilla Firefox letöltése
 • Adobe Reader

  Feltétlenül szükséges minden gépre, mert előbb-utóbb hiányozni fog. PDF kiterjesztésű dokumentumok megnyitására és olvasására alkalmas ingyenes szoftver.

  Adobe Reader letöltéseAdobe Reader letöltése
 • Total Commander

  A Total Commander egy sokoldalú fájlkezelő program rengeteg beépített eszközzel. Lehetőségünk van az alapfunkciókat ingyenes modulokkal, pluginokkal is bővíteni. Rendelkezik beépített ZIP, ARJ, LZH, RAR, UC2, TAR, GZ, CAB, ACE támogatással. Minden számítógépen ott a helye!

  Total Commander letöltéseTotal Commander letöltése
 • VLC Media Player

  Olyan média lejátszó szoftver ami még a hibás vagy 30%-ban letöltött fájlokba is képes beleolvasni és amennyi részletet csak tud lejátszani. Az egyik legjobb program, csak ajánlani tudjuk.

  VLC media player letöltéseVLC media player letöltése
 • Videók letöltése Youtube-ról minden lehetséges felbontásban (Youtube downloader)

  Mozilla Firefox böngészővel működik az a kiegészítő, amit első lépésben telepítenünk kell. Ha ezzel elkészültünk tegyük fel ezt a scriptet is.
  Az oldal felső részébe és a bemutató videók képeibe beágyazódnak a felbontást jelző gombok, melyekre kattintva már töltődik is le az adott formátumú és felbontású videó. A böngésző jobb felső sarkában lévő monkey ikonnal engedélyezhetjük / letilthatjuk a működését.

  Youtube videók letöltéseYoutube videók letöltése